Room Overview

(0 reviews)
Starts from КМ30

Jednokrevetne sobe su modernog enterijera, opremljene sa najsavremenijom tehnologijom, prilagodjene različitim potrebama gostiju.

Sve sobe su opremljene po visokim standardima sa zasebnim kupatilom, mini barom, LCD televizorom, internetom (Wi-Fi), klima uređajem, telefonom.

U cijenu smještaja uračunat je i doručak u našem restoranu sa vrhunski kvalitetnom hranom, ugodnim ambijentom i ljubaznim osobljem.

Cijena jednokrevetne sobe iznosi 30,00 KM.

U cijenu smještaja uračunati boravišna taksa i osiguranje u iznosu od: 2,50KM.

Popodnevni odmor (dvije osobe) – 30 KM

Complete Overview

Cijena noćenja sa doručkom za pojedinačne posjete:- Jednokrevetna soba (30,00 KM)- Dvokrevetna soba (50,00 KM)- Trokrevetna soba (75,00 KM)- Apartman /2 osobe/ (75,00 KM)- Apartman /4 osobe/ (80,00 KM)- Popodnevni odmor /dvije osobe/ (30,00 KM)- U cijenu šmještaja je uračunata boravišna taksa i osiguranje u iznosu od: 2,50KM.- U cijenu smještaja uračunat doručak- Cijene su izražene u Konvertibilnim markama (KM) sa PDV-om.
- Djeca do 7 godina starosti ne plaćaju uslugu smještaja.-
- Prijava od 13 časova- Odjava do 11 časova - Parking Parking dostupan 00:24 - Kućni ljubimci nisu dozvoljeni - Za garantovanu rezervaciju, gost je dužan da uplati avans za prvi dan korišćenja. - U slučaju ne pojavljivanja, otkazivanja ili skraćenja boravka gosta ili grupe, motel zadržva pravo naplate u skladu sa Politikom naknade štete. - Plaćanje do završetka korišćenja usluga. - Mogućnost plaćanja platnim i kreditnim karticama. - Za organizovane grupe, specijalne cijene, paket aranžmane, i dr. Ugovaraće se cijene shodno Pravilniku o specijalnim cijenama.

0 Reviews by guests

    Looking for review? There is no review here!